Caută
Close this search box.

Dan Voiculescu anunţă că nu i-a trecut «obsesia» faţă de Traian Băsescu, deşi a fost operat cu succes

Dan Voiculescu anunţă că a fost supus unei operaţii care a durat zece ore, afirmând că speră ca intervenţia să-i prelungească viaţa, fiindcă are „planuri îndrăzneţe“, însă, spune Voiculescu, obsesia faţă de Băsescu nu i-a trecut.

„ “

Voiculescu îi răspunde, pe blogul său, fostului preşedinte Băsescu, care s-a întrebat, într-o emisiune la TVR, dacă omului de afaceri i-a trecut obsesia pentru el şi susţine că nu i-a trecut, fapt sugerat  de titlul postării, „Băsescu are dreptate“.

Traian Băsescu l-a acuzat pe moderatorul Ionuţ Cristache, într-o emisiune la TVR, că este „de la şcoala lui Voiculescu“. Cristache a replicat: „Aveţi o obsesie cu Voiculescu, nu v-a trecut?“. Băsescu a răspuns tot printr-o întrebare: „Lasă, bă, ce, lui i-a trecut?“.

După ce Traian Băsescu s-a întrebat dacă omului de afaceri i-a trecut obsesia pentru el, Voiculescu scrie: „Afirmaţia din spaţiul public a lui Băsescu că nu mi-a «trecut» este corectă.

Voiculescu a fost condamnat în august 2014 la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare. Instanţa a dispus eliberarea condiţionată după trei ani petrecuţi în detenţie.

Un răspuns

  1. 10 ore???!!! Asta este operatie de inlocuire de carcasa…Oricum, daca a scapat cu bine, n’are decat sa traiasca cat se va putea..De construit, la fel, insa nu stiu ce a construit inainte, doar scamatorii prin care a omorat-indirect, as zice- mii si mii de romani…

    Nume:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri