Premierul Viorica Dăncilă susţine că nu va demisiona din fruntea Guvernului atât timp cât are sprijinul lui Liviu Dragnea, liderul PSD, şi al coaliţiei de guvernare.

Dăncilă crede că este „om responsabil şi nu vrea să creeze instabilitate”.

”Nu-mi voi da demisia sub nicio formă atâta timp cât am sprijinul preşedintelui partidului, al coaliţiei de guvernare şi atâta timp cât am sprijinul dumneavoastră”, a afirmat Viorica Dăncilă, la Consiliul Naţional al pensionarilor PSD, conform News.ro.

Ea a susţinut că este un om responsabil şi nu vrea să creeze instabilitate.

”Sunt un om responsabil, am fost 9 ani europarlamentar şi am responsabilitate faţă de cetăţenii României şi faţă de România de a merge pe drumul drept, de a nu crea instabilitate în ţara mea, pentru că atunci când creezi instabilitate părerile din extern nu sunt cele care contează pentru ţara noastră. Eu vreau ca fiecare să vadă în România un exemplu, un exemplu creat de PSD din punct de vedere al creşterii economice şi vreau să duc la capăt mandatul cu care am pornit la drum”, a mai afirmat Viorica Dăncilă.

Dăncilă a declarat că România are creştere economică şi merge pe drumul bun.

Iohannis: demisia premierului Dăncilă, imperioasă

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, luni seară, din nou, că este imperioasă demisia premierului Vorica Dăncilă, pentru „a face loc unor oameni responsabili şi competenţi”.

Este din ce în ce mai vizibil că Dragnea şi ai lui nu au nicio soluţie pentru o guvernare bună şi eficientă„, a arătat preşedintele.

El a mai declarat comentând execuţia bugetară pe primul trimestru al acestui an, că PSD că este incapabil să ţină ordine în finanţele publice, iar după trei prim-miniştri şi tot atâţia şefi la ANAF, cel mai vizibil efect este incertitudinea şi lipsa de predictibilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 7 =