Cătălin Rădulescu, deputat PSD, poreclit „Mitralieră”, este cercetat pentru ultraj de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

La finalul lunii ianuarie, Rădulescu Mitralieră a jignit-o pe jurista Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, pe holurile unei instanţe de judecată.

Însă el a a continuat să o jignească şi miercuri pe reprezentata Poliţiei judeţene Argeş, catalogând-o drept”nesimţită„, conform News.ro.

Cătălin Rădulescu, chemat miercuri dimineaţă la Parchetul General, a ieşit de la audieri după aproximativ două ore şi a declarat că este suspect într-un dosar deschis pe numele său în urma unei reclamaţii depuse de reprezentanţi ai IPJ Argeş.

El a spus că plângerea pe numele său a fost depusă de adjunctul şefului poliţiei Argeş, care i-ar fi suspendat permisul de portarmă.

Radulescu a povestit că a contestat în instanţă decizia de suspendare dispusă de poliţiştii din Argeş şi că la instanţă reprezentata IPJ ar fi încercat să discute cu un martor din dosar şi că l-a numit „deputatul mitralieră„.

„Acuma o să facem noi plângere penală şi pentru calomnie, şi pentru intimidarea martorilor” a spus Rădulescu.

Parlamentarul a spus că singurul lucru pe care i l-a spus poliţistei a fost să o catalogheze drept nesimţită.

Eu am spus că e o nesimţită că spune aşa. Eu sunt medic chirurg, ea nu ştiu cine este” afirma Cătălin Rădulescu.

„O fac şi nesimţită şi fac şi plângere”

Deputatul PSD a continuat să o jignească pe reprezentata IPJ Argeş şi în faţa camerelor de filmat.

O fac şi nesimţită şi fac şi plângere. Da, e o nesimţită, dacă mă face pe mine, medic chirurg, una cu şapte clase mă face deputatul mitralieră înseamnă că e o nesimţită” a spus deputatul.

Incidentul a avut loc la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an – poliţista ar fi fost jignită şi ameninţată de către parlamentar pe holul instanţei de judecată. Ea a raportat incidentul superiorilor săi, iar dosarul a fost preluat de către procurori.

Deputatul Mitralieră

Cătălin Rădulescu spune anul trecut, într-un interviu pentru Adevărul, că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: „De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treaba, n-au serviciu, n-au copii?”,. Mai mult, el spune că şi-a păstrat mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: „Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat„.

De atunci i se spune Deputatul Mitralieră.

128 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here