Caută
Close this search box.

Descoperă Personalitatea și Relația cu cei din Jur citind în palmă!

Știați că linia inimii este un indicator foarte important al personalității? Pe lângă personalitate, această linie îți dezvăluie și calitățile, defectele cât și modul în care ești perceput de cei din jur. În imaginea de mai jos se observă 4 tipuri de linii ale inimii (cele îngroșate cu roșu). Verifică-ți linia din palma ta și citește mai jos interpretarea :

Interpretare:

  1. A) In cazul în care linia inimii se termină sub degetul mijlociu, pot spune că te-ai născut pentru a fi lider. Ești o persoană ambițioasă, independentă și inteligentă. Judeci destul de mult înainte de a lua o decizie. Ai un comportament autoritar și de cele mai multe domini persoanele cu care intri în discuții. Esti o fire destul de rece și insensibilă în relațiile cu cei din jur.
  2. B) Dacă linia inimii se termină între degetul arătător și mijlociu, atunci ești persoana care se lasă foarte ușor influențată. Asculți sfaturile tuturor și de aceea ești uneori ezitant în deciziile pe care le iei. Pentru ca știi să asculți pe toată lumea, ești considerat a fi o persoană de încredere. O calitate deosebită este aceea că ai foarte mult bun simț.
  3. C) În cazul în care linia inimii se termină sub degetul arătător, în adâncul sufletului tău ești o fire intuitivă. Ești tipul de persoană care înțelege oamenii cu adevărat. Prin gesturile și gândirea ta, nu lași pe alții să vadă cât de multe știi. Ești o persoană care citește omul doar ascultând tonalitatea vocii. Pe lângă faptul că citești oamenii, știi foarte bine cum poți fi și tu citit. Știi foarte bine când ești manipulat și știi să manipulezi și tu la rândul tău, însă destul de rar recurgi la asta.
  4. D) În cazul în care linia inimii se termină între degetul arătător și degetul mare, ești tipul de persoană grijulie. Ai foarte multă răbdare și ești întotdeauna bine intenționat. Ai o inimă mare și ajuți pe toată lumea. Tu ești deschis cu orice persoană pe care o întâlnesti, arăți lumii totul și nu ai nimic de ascuns.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri