Caută
Close this search box.

Dispariția fulgerătoare a psihologului Hanibal Dumitrașcu

Foarte cunoscut din aparițiile sale TV, psihologul Hanibal Dumistrașcu a încetat din viață la numai 54 de ani, o tragică și fulgerătoare dispariție, care nu fusese anunțată anterior de nimic special în viața celui plecat dintre noi.

Psihologului i s-a facut rău joi, în timp ce se deplasa ca de obice pe stradă, pregătind treburile obișnuite ale zilei. Conferențiarul universitar doctor Hanibal Dumitrașcu a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală, unde medicii au constatat că suferise un accident vascular cerebral. Din acel moment, chiar dacă a mai trăit trei zile, totul se terminase.

 ”Era bolnav de diabet, pe care l-a și neglijat. Știam de la Marius Pieleanu amănunte despre problemele de sănătate și despre încercările repetate de a-i asigura un tratament serios. Cred că oameni de genul acesta pleacă prea repede. Este o mare pierdere” a spus Radu Tudor la Antena 3.
Hanibal Dumitrașcu a suferit o operație pe creier, după care a încetat din viață în urma unei hemoragii. Era căsătorit și avea trei fiice gemene. Condoleanțe familiei ăndoliate din partea MagnaNews. Dumnezeu să-l odihnească în pace ! (foto observatortv.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri