Caută
Close this search box.

Drama unui uriaș antrenor, Sir Alex Ferguson

Unul din cei mai valoroși antrenori de fotbal al planetei, Sir Alex Ferguson, 76 de ani, este internat în stare gravă la spital. Reputatul antrenor a fost operat de urgență după un atac cerebral, urmat de hemoragie cerebrala.

În prezent, Sir Alex Ferguson este internat la ”Salford Royal Hospital” din Salford (Anglia) şi luptă pentru viaţa lui, scrie presa internaţională.

„Sir Alex Ferguson a fost operat astăzi, pentru o hemoragie craniană. Procedura a decurs perfect, dar acesta are nevoie de o perioadă de recuperare la terapie intensivă. Familia lui a cerut să fie păstrată intimitatea”, se arată într-un comunicat remis de către clubul Manchester United în legătură cu marele antrenor scoţian.

Nu mai puțin de 38 de trofee a cucerit Manchester United cu Sir Alex Ferguson ca manager,  între 6 noiembrie 1986 și 1 iulie 2013 (27 de ani), adică peste jumătate din cele 68 de trofee din istoria de 139 de ani a clubului. Între aceste trofee se numără de 2 ori Champions League, o dată Cupa UEFA, o dată Supercupa Europei, o dată Cupa Intercontinentală, 13 campionate ale Angliei (Premier league), 5 cupe ale Angliei și multe altele. (foto liverpoolfc.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri