Caută
Close this search box.

Ducele și ducesa de Sussex? Titlurile pe care le vor purta prințul Harry și Meghan Markle după nuntă

Pe 19 mai, la capela Saint-George, Windsor, se va desfășura nunta regală și mulți deja au etichetat-o drept „nunta anului”. În prezent sunt puse la punct ultimele detalii, iar cei interesați de cuplul regal se întreabă ce titluri vor purta prințul Harry și Meghan Markle după ce se vor căsători.

La fel ca și Kate Middleton, care a primit titlul de ducesă de Cambridge după ce s-a căsătorit cu prințul William, fosta actriță americană, Meghan Markle, va primi un nou titlu în momentul când va fi parte oficială a familiei regale britanice.

Cel mai probabil prințul Harry și logodnica sa vor primi titlurile de duce și ducesă de Sussex, informează „The Telegraph”. Prin tradiție, bărbații membri ai familiei regale primesc în ziua nunții un nou titlu de la monarh. În momentul de față titlul de duce de Sussex este vacant din această cauză se speculează că mirii vor primi anume acest titlu.

Precedentul titlu de duce de Sussex i-a aparținut lui Augustus Frederick, cel de al șaselea fiu al regelui George al III-lea. Acesta a fost căsătorit de două ori dar nici unul dintre mariajele sale nu au fost recunoscute de tatăl său regele respectiv au fost considerate ilegale. Astfel, soțiile lui Augustus Frederick nu au luat titlu de ducesă de Sussex. În acest fel, Meghan Markle poate deveni prima ducesă de Sussex.

O altă dezbatere este apelativul viitoarei ducese. Unii au presupus că poate fi Rachel din cauza faptului că numele complet al fostei actrițe este Rachel Meghan Markle dar din cauza faptului că în anunțul oficial al Palatului Buckingham ea a fost numită Meghan este puțin probabil să revină  la Rachel după ce se va căsători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri