Caută
Close this search box.

Foarte grav: copilul a murit, părinții au orbit, după o shaorma în Șoseaua Vergului

 

Caz foarte grav în București, după ce un copil de 3 ani și jumătate a murit la spitalul Matei Balș, fiind dus acolo în stare gravă. Înaintea internării el a mâncat șaorma cu părinții la un local cunoscut de pe Șoseaua Vergului. Copilul a fost de urgenţă la spital dar, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el decât să constate decesul. Potrivit unor surse, copilul ar fi murit din cauza unei puternice toxiinfecții alimentare.

Nici părinții copilului nu sunt într-o stare prea bună. Dimpotrivă. Ei se află într-o stare foarte gravă la spital și se pare că au orbit.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), Paul Anghel, a declarat că vineri seară comisarii din Bucureşti au fost în control la restaurantul fast-food de pe Şoseaua Vergului, de unde băieţelul care a murit şi părinţii lui au consumat shaorma, însă acesta era închis. Controlul ANPC s-a repetat şi sâmbătă, însă restaurantul era în continuare închis.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au confirmat deschiderea unui dosar penal pentru elucidarea cauzelor care au dus la moartea fulgerătoare a copilului și îmbolnăvirea gravă a părinților. „În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei şi a unor expertize, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului”, au precizat magistrații, după cum informează SpyNews. (foto retete.unica.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri