Caută
Close this search box.

Finalista de la Wimbledon părăsește între primii Madridul

Alături de românca Irina Begu, o altă mare și frumoasă surpriză a startului de turneu la Madrid este estoniana de numai 22 de ani Anett Kontaveit (loc 29 WTA). Kontaveit  a furnizat o mare surpriză la Madrid, eliminând-o pe însăși finalista ultimului Wimbledon, americanca Venus Williams, în trei seturi, 3-6, 6-3, 6-2, după aproape 2 ore de luptă îndârjită. A fost primul succes al lui Kontaveit în fața veteranei de 37 de ani, dintr-un total de 3 dueluri directe.

În turul secund al turneului de la Madrid a avansat și franțuzoaica Caroline Garcia după 6-1, 7-5 cu Dominika Cibulkova. După un prim set în sens unic, jucătoarea din Slovacia și-a amintit că anul trecut a fost a patra din lume și a oferit o replică mult mai puternică. Garcia a reușit însă break-ul decisiv pe final și o va întâlni în faza următoare pe croata Petra Martic.

O alta jucătoare din Franța, Alize Cornet, nu a avut nicio șansă în fața numărului 4 mondial, Elina Svitolina. Ucraineanca s-a impus fără emoții cu un dublu 6-2.

În mare formă și proaspăt câștigătoare la Stuttgart, Karolina Pliskova a reușit a șasea victorie la rând în circuit, 6-4, 6-2 cu Elena Vesnina. A șasea favorită, jucătoarea din Cehia a avut nevoie de 86 de minute pentru a ajunge în turul al doilea unde ar putea întâlni o adversară de temut, Viktoria Azarenka. (foto thenational.ae)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri