Caută
Close this search box.

Firea a luat-o înaintea lui Dragnea, anunțând drept certă data de 9 iunie pentru mitingul-mamut al PSD

Gabriela Firea, vicepreședinte al PSD și primar al Capitalei, a luat-o înaintea lui Liviu Dragnea, liderul PSD, și a anunțat drept certă data de 9 iunie pentru organizarea un miting-mamut de susţinerea a premierul Dăncilă.

Într-adevăr, organizăm pe data de 9 iunie un miting, atât la Bucureşti, de cea mai mare amploare. De asemenea, vor fi acţiuni similare în întreaga ţară pentru a ne exprima şi de această manieră, susţinerea pentru cabinetul Viorica Dăncilă, pentru implemtarea măsurilor economice care sunt apreciate de români. Avem susţinerea parlamentară ….că doar în parlament poate fi susţinut un guvern. Nu e adevărat, în toate ţările democrate pot să iasă oameni în stradă şi cu mesaje pozitive, nu doar pentru a striga jos ceva sau cineva„, a declarat aseară Gabriela Firea la România Tv, conform Mediafax.

Atunci când a vorbit despre „mesaje pozitive„, Firea a vrut să-i răspundă lui Ludovic Orban, liderul PNL, care a spus: „N-am văzut într-o democraţie ca partidul de guvernământ să organizeze mitingul pe susţinere pentru Guvern. E de domeniul unui regim autoritar să scoată lumea cu forţa în stradă ca să sprijine un guvern„.

Inițial, s-a spus că PSD va anunţa azi data mitingului de susţinere a premierului Viorica Dăncilă, ce mai probabil acesta urmând să fie în data de 9 iunie, însă ieri nu era încă o certitudine.

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat că dacă guvernarea va fi preluată în mod nelegitim, atunci PSD va utiliza ”toate mijloacele legale, constituţionale, publice, sociale pentru ca votul cetăţenilor din decembrie 2016 să fie respectat”, inclusiv un miting de susţinere a premierului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri