Gabriela Firea, primarul Capitalei și vicepreşedinte PSD, vrea să contrazică zvonurile legate de o posibilă alăturare a sa cu ”puciștii” din PSD.

Ea suține că susţine că detestă tradarea şi nu poate empatiza cu cei care îşi găsesc justificări pentru aceasta, anunţând că va rămâne alături de „familia politică” din care face parte.

Firea afirmă că nu a fost martoră la un eveniment „în cadrul căruia s-au pus bazele racolărilor actuale din PSD”, ci că doar că a fost la un restaurant, cu familia.

Ea a pe Facebook un mesaj intitulat: ”Autodenunţ politic”.

Auto-denunt politic : duminica, 13 mai, am fost la restaurantul “Doi Cocosi”, impreuna cu sotul, mama, cumnata si cei doi copii mici – Zian si David, scrie Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.

Ne-am salutat civilizat cu mai multe persoane care participau la un botez, printre care si cativa politicieni. Am luat masa intr-un salon mic, separat de petrecere.

De aici, si pana la comentariile din ultimele zile, pe surse, potrivit carora as fi fost martora unui eveniment, in cadrul caruia s-au pus bazele racolarilor actuale din PSD, este o distanta ca de la Pamant la Luna.

Detest tradarea si nu pot empatiza cu cei care isi gasesc justificari pentru tradare. Si tacita, si invaluita in metafore, tradarea tot tradare este. Sunt si voi fi alaturi de familia mea politica – o mica Romanie. Sunt si voi fi dornica sa contribui la un pic mai bine pentru fiecare roman in parte. Nu vad nicio scuza pentru cei care cauta sa scoata profit personal din momentele dificile ale altora. Asa s-a nascut sintagma “a calca pe cadavre”.

Constat ca, in politica, a avea caracter e sinonim cu a fi slab de inger. Merg, cu orice risc, pe aceasta varianta a demnitatii si a condamnarii oricaror jocuri tenebroase. “Destinul conduce jumatate din viata fiecarui om. Cealalta jumatate o conduce caracterul” (Alfred de Vigny), conchide Firea.

Victor Ponta, fost premier și lider al PSD, a dat de înțeles la RFI că mai mulți parlamentari PSD i s-ar putea alătura formațiunii pe care o conduce alături de fostul ministru Daniel Constantin, Pro România.

Reacția lui Ponta vena după ce patru aleși PSD au venit la Pro România. E vorba de fostul ministru al Turismului Mircea Dobre, și de parlamentarii Gabriela Podașcă, Emilia Meiroșu și Cătălin Nechifor.

177 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here