Caută
Close this search box.

Halep, frumoasă şi elegantă la petrecerea lui Ţiriac de la Madrid

halep

Simona Halep, liderul mondial WTA, a atras toate privirile la petrecerea dedicată turneului de la Madrid. Acest turneu este sponsorizat de Ion Țiriac, aminteşte sâmbătă website-ul prosport.ro, conform României libere.

Ea va debuta luni în turneul de la Madrid, într-un meci cu Ekaterina Makarova. Simona Halep: ”Dă-mi mingea și dispari din calea mea !”

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Simona Halep: Niciodată nu mă gândesc că sunt favorita

„Nu cred că sunt principala favorită. Bineînţeles că am şansele mele pentru că sunt numarul 1 în lume, dar niciodată nu mă gândesc că sunt favorita unui turneu. O să intru pe teren şi o să dau tot ce am mai bun. Am mai fost în postura de a-mi apăra titlul şi anul trecut şi nu simt nicio presiune, n-am nicio aşteptare. Sunt gata de start şi vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Simona Halep în cadrul unei conferinţe de presă.

Tenismena poate deveni prima jucătoare care se impune de trei ori la competiţia patronată de Ion Ţiriac. Până acum, Serena Williams (2012, 2013) şi Petra Kvitova (2011, 2015) au câştigat şi ele de două ori trofeul, ca și Simona Hlep.

„Am câştigat de două ori aici, e foarte special. Sunt mulţi fani români care vin să mă susţină şi mă simt ca acasă. Este un turneu special pentru mine”, a explicat jucătoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri