Caută
Close this search box.

Halep – Svitolina, în finala de la Roma de la ora 14:00

Simona Halep – Elina Svitolina, în finala turneului de la Roma. Halep, locul 1 WTA, va dispută, duminică, de la ora 14 finala turneului de la Roma împotriva jucătoarei din Ucraina, Elina Svitolina, numărul 4 WTA.

Simona Halep – Elina Svitolina, în finala turneului de la Roma. Simona a învins-o în femifinale, sâmbăta, pe Maria Sharapova, în trei seturi, 4 – 6, 6 -1, 6 – 4. Svitolina s-a impus în fata jucătoarei din Estonia Anett Kontaveit în două seturi, 6 -4, 6 – 3.

După ce s-a calificat în finala turneului WTA de la Roma, Simona Halep a declarat: “Este frumos că suntem din nou în finală, noi două.

Va fi un meci frumos, dar sper să nu mă accidentez din nou. Este o adversară dificilă şi o jucătoare mare. Trebuie să mă concentrez şi să joc la nivel maxim”, a afirmat ea, citată de News.ro

Elina Svitolina deţine trofeul, după ce anul trecut s-a impus în faţa lui Halep în 3 seturi, 6 – 4, 5 – 7, 6 – 1. Cele două jucătoare s-au întâlnit de cinci ori până în prezent, iar Svitolina conduce cu 3-2 în meciurile directe.

Învingătoarea ediţiei din acest an a competiţiei din capitala Italiei va fi recompensată cu un cec de 507.100 euro şi 900 de puncte WTA, în timp ce învinsa din finală va pleca acasă cu 253.425 euro şi 585 de puncte WTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri