Caută
Close this search box.

Halucinant: ”Ești o pușcărie de antrenor!”,”Tu să vorbești când dai gol”

Denis Alibec, până mai ieri vedeta și răsfățatul celor de la FCSB, s-a certat ca la ușa cortului cu antrenorul Nicolae Dică, ba chiar și cu patronul Gigi Becali, urmând să plece în mod cert, în această vară, de la echipa vicecampioană.

Alibec a încheiat definitiv, se pare, relația cu Dică, pe care l-a insultat grav. S-a aflat că la unul din ultimele antrenamente, atacantul a depășit cu mult comentariile banale și relativ obișnuite. Alibec s-a enervat după ce a auzit diverse observații care i se făceau în timpul pregătirii. „Bă, da’ mai lasă-mă, că m-ai zăpăcit! Numai de mine te iei întruna!”, i-a spus lui Dică. Acesta nu s-a supărat inițial, ba chiar l-a ironizat pe fotbalist: „Să vorbești când oi da și tu vreun gol la Steaua!”. 

După care Alibec a izbucnit: „Să nu vorbesc eu? Dar tu de ce vorbești, mă? Ești «o pușcărie» de antrenor! Măcar să mă fi certat un antrenor bun, nu tu!”. Evident, totul nu se mai putea încheia, în astfel de condiții, decât cu excluderea jucătorului din lot și înlocuirea lui cu Gnohere, în pofida fostelor încercări ale patronului de a-l ”reabilita” pe rebel.

Sigur, nu putem omite că Dică și Alibec fuseseră colegi de cameră pe când amândoi jucau la Viitorul, dar asta nu scuză ieșirea unui fotbalist față de cel care îi este, totuși, antrenor. Năbădăiosul Denis l-a înjurat chiar și pe celebrul Mihai ”Meme” Stoica  în timpul unei partide disputate la Ovidiu, în fief-ul Viitorului. (foto sport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri