Caută
Close this search box.

Hărţuire sexuală cu SMS-uri. Românul care a făcut asta e acum la închisoare

hărţuire

Un român care i-a trimis fostei sale soţii 7.648 de SMS-uri într-o perioadă de şase săptămâni a fost găsit vinovat la acuzaţiile de hărţuire sexuală şi proferare de ameninţări, a stabilit un tribunal din oraşul austriac Klagenfurt, informează Radio România.

Hărțuirea sexuală face ravagii în Europa și în lume. Acum a demisionat vicepremierul britanic

Şase luni cu suspendare pentru hărţuire

Acuzatul, un bărbat român în vârstă de 33 de ani, a primit o condamnare cu suspendare de şase luni de închisoare, precizează postul de televiziune austriac ORF. Cuplul s-a despărţit la începutul acestui an, după o căsnicie care a durat şase ani.

Bărbatul a reacţionat într-o manieră mai puţin obişnuită în urma despărţirii, expediind un număr uriaş de SMS-uri, inclusiv 50 care conţineau ameninţări la adresa fostei sale soţii.

Fosta soţie a declarat la tribunal că nu credea că soţul ei urma în realitate să o agreseze fizic. Judecătorul l-a invitat pe acuzat să îi explice modul în care a reuşit să expedieze atât de multe SMS-uri – în medie 190 pe zi – şi să îşi păstreze în acelaşi timp locul de muncă.

Şi-a recunoscut vina

Bărbatul i-a spus că a trimis cele mai multe dintre SMS-uri în timpul nopţilor. Judecătorul a decis ca pedeapsa să fie cu suspendare, întrucât pârâtul şi-a recunoscut vinovăţia şi a încetat să o hărţuiască pe fosta lui soţie, după ce aceasta a depus o plângere la Poliţie.

De asemenea, în toată această perioadă, bărbatul a continuat să plătească pensie alimentară pentru fiul lui. Acuzatul şi fosta soţie au părăsit tribunalul împreună, a raportat Agenţia de Presă Austriacă (APA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri