Caută
Close this search box.

Iată de ce plătesc bărbații pentru sex! Vei rămâne uimită să afli de ce te-a înșelat

Din cele mai vechi timpuri, indiferent de profesie, bărbații au înșelat și au plătit pentru sex, fapt ce a dus la stârnirea unor ample controverse privind motivele ce au determinat reprezentanții sexului tare să ”cumpere” servicii sexuale.

În timp ce unii susțin că aceștia au fost fermecați de frumusețea femeilor ori și-au dorit ”ceva nou”, mai multe persoane au acceptat să vorbească deschis cu Charlotte McDonald, de la BBC, despre motivele ce i-au determinat să fie infideli!

Din lipsă de oportunități

Fred și Laura, doi tineri din Germania s-au cunoscut în urmă cu șase ani, pe internet și de atunci ies împreună pentru sex, bineînțeles Fred trebuie să plătească.

”Ne-am cunoscut online și-am întrebat-o dacă i-ar plăcea să petreacă o noapte cu mine.”, poveștește acesta, în timp ce partenera sa de sex spune că ”acum ne cunoaștem atât de bine, încât el îmi transferă banii în cont înainte de a ne întâlni.

Pentru că locuiește la țară și are grijă de mama sa, Fred nu are timp să întâlnească femei, astfel că îi e mai ușor să plătească pentru sex.

Din cauza incompatibilității sexuale

Robert a fost căsătorit multi ani, însă nu se putea bucura de relații intime deoarece soția sa nu era interesată de sex.

”Libidoul meu era foarte ridicat, însă din nefericire, m-am căsătorit cu o femeie care nu se bucura de sex și nici de îmbrățișări ori săruturi.”, poveștește el precizând, în același timp, că se înțelege de minune cu soția sa, dar acest lucru nu se întâmplă ”în pat”.

Pentru că nu am vrut să divorțez, am decis să păstrez cât mai mulți bani pentru sex. ”Am fost obligat să ”cumpăr” servicii sexuale”, spune acesta ferm.

Printre altele, numeroși reprezentanți ai sexului tare aleg să plătească pentru a întreține relații intime pentru a scăpa de timiditate, pentru a se elibera de suferința unei relații dureroase ori pur și simplu că vor să încerce ceva nou.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri