Caută
Close this search box.

Ilie Năstase o comite din nou: „Băi prostule, băi fraiere”

ilie-nastase

Ilie Năstase, protagonistul unui nou scandal cu poliția în care a fost prins la volan în stare de ebrietate, a intrat în direct într-o emisiune unde a răbufnit și a apostrofat verbal un ziarist.

lie Năstase a intrat în direct în emisiunea „Cancan” pentru a discuta despre incidentul cu polițiștii din trafic, scrie DCNews.

Jurnalistul Marius Niță l-a întrebat de ce le-a spus polițiștilor că este „senator” și că n-au voie să aresteze un senator, dar și cine era tânăra care se afla cu acesta în mașină în momentul în care a plecat din club, la volan, în stare de ebrietate.

În momentul în care l-a întrebat cine e tânără din mașină, fostul jucător de tenis a răspuns că „e mă-ta” și a închis telefonul. Când a reintrat în direct, Ilie Năstase i s-a adresat jurnalistului doar cu „băi prostule, băi fraiere”.

Un răspuns

  1. Daca Marius Nita e jurnalist, eu sunt popa…
    Daca limbutul ala, poticnit in limbaj si prost ca noaptea nu a stiut cum sa puna problema, evident ca Nastase s-a enervat. Acum pt presa asta nu e decat alt subiect de cancan si un plus ca ii creste cota homosexualului Marius Nita. Nu mai dati asemenea subiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri