Caută
Close this search box.

În ce ţară s-ar putea muta Simona Halep şi care e cel mai mare sacrificiu din carieră

Simona Halep a acordat un amplu interviu în celebra revistă americană Sports Illustrated şi a vorbit despre turneul la care a ajuns în două rânduri până în ultimul act, dar şi despre faptul că până acum nu a câştigat un Grand Slam.

Liderul WTA a dezvăluit şi care a fost cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut pentru tenis, dar şi care este ţara în care se gândeşte să se mute la un moment dat.

„Sunt fericită să vorbesc despre asta, pentru că este singurul lucru pe care nu l-am câştigat până acum (n.r. un Grand Slam). Mă gândesc că sunt acolo şi că pot să o fac, pentru că am fost foarte aproape în 3 rânduri (n.r. o finală la Australian Open şi două la Roland Garros). Poate e nevoie doar de timp, răbdare şi să cred că pot să o fac”, a spus Simona Halep.

„E adevărat ce spun toţi jucătorii de tenis: încrederea creşte când câştigi meciuri. Ajungi departe dacă eşti profesionist. Chiar înainte să joci primul punct, intri pe teren fiind sigur pe tine, pentru că ştii că ai făcut totul ca la carte la antrenamente. „, a mai declarat liderul WTA, potrivit digisport.ro.

Nu simt că fac sacrificii fiind aici sau jucând tenis, pentru că mie chiar îmi place acest sport

Jurnaliştii americani au întrebat-o pe Simona care a fost cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut pentru a ajunge numărul 1 mondial.

„Cred că operaţia de micşorare a sânilor, în 2009. Când am făcut-o, am făcut-o pentru tenis. Azi sunt numărul 1 şi poate că această decizie a fost foarte importantă. Acesta cred că a fost cel mai mare sacrificiu. Ştii, nu simt că fac sacrificii fiind aici sau jucând tenis, pentru că mie chiar îmi place acest sport şi pentru mine nu e niciodată greu să mă antrenez.”, a răspuns sportiva noastră.

Referindu-se la Roland Garros, turneu a cărui finală a pierdut-o de două ori, cu Maria Şarapova (2014) şi cu Jelena Ostapenko (2017), Simona Halep a afirmat: „Cum se zice, fără resentimente. Am câştigat aici la juniori. Este aproape de ţara mea. Iubesc Parisul, să stau acolo şi să vizitez. Poate voi locui acolo într-o zi. Pur şi simplu iubesc totul la acest turneu”.

Un răspuns

  1. la banii ei cred ca-si poate permite o proprietate pe Riviera Franceza, chiar daca e vorba de milioane de euro…Daca -in continuare – joaca pt. Ro., este ok…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri