Caută
Close this search box.

Incredibil! Ce nu ştiai despre ţigările electronice

Alături de telefoanele inteligente, reţelele sociale şi diferitele aplicaţii, dispozitivele electronice de fumat colectează şi ele date despre cei care le folosesc.

FOTO: Ziarul de Iasi

Potrivit agenţiei Reuters, citată de digi24.ro, dispozitivele iQOS ar avea capacitatea de a stoca informaţii despre obiceiurile utilizatorilor, cum ar fi câte fumuri trag pe zi sau câte ţigarete.

Dezvăluirea a fost făcută de un fost angajat al companiei americane Philip Morris. Conform acestuia, datele ar putea să fie folosite în scopuri comerciale.

Contactaţi de Reuters, reprezentanţii firmei nu au neagat informaţiile. Au precizat însă că datele colectate nu sunt legate de un consumator anume, ci doar de dispozitivul pe care acesta îl foloseşte.

Un răspuns

  1. Nu au zis ca au capacitatea de a stoca informatii despre utilizatori, deoarece au specificat clar ca ei primesc date despre un anumit dispozitiv, si asta doar cand nu functioneaza cum trebuie si se intoarce in fabrica. Nu mai postati stiri false si incercati sa dati informatiile adevarate, daca vreti sa fiti luati in seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri