Caută
Close this search box.

Incredibil! Ce se întâmplă dacă atingi acest punct al urechii. Medicii au confirmat

Un doctor in psihiatrie si neurologie afirmă ca exista un punct al corpului pe care dacă il atingi te poți vindeca. Este numit Poarta Raiului.

Punctul se afla in partea superioara a urechii, in adâncitura cartilajului. Medicul Mark Sandomirsky le arată pacienților săi cum sa activeze acest punct energetic pentru a scăpa de stres si de depresie. Terapia prin care te poti vindeca atingand acest punct sensibil denumit POARTA RAIULUI se numeste psiho-reflexologie.

Acest punct este folosit pentru vindecarea spirituala si nu numai. Daca atingi cu finețe locul recunoscut ca POARTA RAIULUI, reușești sa atragi o energie celesta in tot corpul. Shen Men (poarta raiului in chineza) energizeaza celulele din tot corpul. Acest punct de acupunctura elimina durerea din orice parte a corpului, susțin asiaticii. Pentru a-l activa, poți folosi un bețișor de urechi. Apasă acest punct sau masează-l ușor cu degetele.

In tot acest timp respirați profund. Când inspiri, uite-te in partea stânga, iar când expiri in partea dreapta. Vei observa cum mușchii tai se relaxează imediat. Masează punctul magic de fiecare data înainte sa mergi la culcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri