Caută
Close this search box.

Incredibil: Dinamo vândut unui puști de 29 de ani, Negoiță nu mai are nicio proprietate

CIRC TOTAL LA FC DINAMO. Așa cum am mai spus, anti-politica managerială a fostului patron Ionuț Negoiță a dus la un fel de faliment clubul de mare tradiție și atât de iubit care este Dinamo (fotbal) și care a ajuns să joace în play-out, adică la lupta pentru evitarea retrogradării. Consiliul de Administrație al clubului de fotbal Dinamo s-a întrunit duminică, însă fără Ionuț Negoiță, care nu mai este acționarul majoritar al formației!

Noul acționar, cu 93 la sută din acțiuni, este misteriosul tânăr care l-a ajutat pe Negoiță să achite datoria de 2 milioane de euro către Nicolae Badea. E vorba de (totalmente) necunoscutul în lumea fotbalului George Drăghia (29 e ani), administratorul SC Lotus Perfect Products SRL, firma care a plătit – peste noapte – datoria de două milioane de euro pe care Negoiță o avea la fostul acțional al FC Dinamo, Nicolae Badea.

Culmea este că, în conformitate cu ancheta profesionistă a celor de la GSP.ro  s-a aflat  că FC Dinamo era singura proprietate pe numele lui Ionuț Negoiță care putea fi executată silit în cazul unei datorii. Altfel, hotelurile și celelalte afaceri sunt deținute  în acte de rude ale lui Ionuț Negoiță, care, personal, nu mai deține în acte nicio proprietate. (foto: GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri