Incredibil dar adevărat. Fundaşul brazilian al echipei Real Madrid, Marcelo, a recunoscut că a comis henţ în minutul 45 al meciului cu Bayern Munchen. Atunci fotbaliștii germani au reclamat insistent penalty, însă arbitrul turc Cuneyt Cakir nu a acordat nimic

„Dacă vă spun că balonul nu mi-a atins mâna, aş minţi. A fost penalty”, a declarat, după meci, Marcelo. În minutul 45, brazilianul, aflat la marginea careului, a respins cu mâna o minge centrată de Kimmich, autorul primului gol bavarez.

Altfel, după cum se știe, Real Madrid s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în finala Ligii Campionilor, după ce a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu Bayern Munchen, în manşa a doua a semifinalelor. În tur, Real Madrid învinsese la Munchen, cu 2-1.

Marți seara au marcat: Benzema ’11, ’46 / Kimmich ‘3. James Rodriguez ’63 De notata că, așa cum MagnaNews a mai sublinit în cronica de după partidă, francezul Benzema a marcat al doilea gol în urma unei greşeli copilărești a lui Tolisso şi a portarului de rezervă Ulreich, care nu s-au sincronizat deloc la o pasă către portar.

Real Madrid a câştigat de 12 ori trofeul, de 5 ori consecutiv între 1956 și 1960. (FOTO MANAGINGMADRID.COM)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =