Caută
Close this search box.

Înregistrări: Gradea, şefa TVR, supărată foc pentru că un reporter a cerut părerea Comisiei Europeană despre legile justiţiei, promovate de PSD

mediasind

Războiul lui Dragoş Pătraru cu şefa TVR, continuă. Au fost difuzate noi înregistrări cu Doina Gradea, preşedintele-director general al SRTv.

Acum aflăm, tot din înregistrările lui Pătraru, că Doina Gradea ar fi fost supărată de faptul că un pârlit reporter din TVR a întrebat la Comisia Europeană despre legile Justiției în România.

După ce a apărat-o pe Gabriela Firea de tirul reporterului „cap de porc”, aşa cum o numea şefa TVR, iată că Doinea Gradea a fost „enervată” că un reporter de la Guvern se interesează de legile justiţiei, promovate de PSD, fiindcă, zice ea, n-ar fi treaba lui.

Înregistrarea, după cum arată HotNews, face parte din „tezaurul” Dragoș Pătraru şi ar fi dovedi implicarea directă a Doinei Gradea în politica editorială a TVR, lucru interzis prin lege.

Doina Ggradea (vorbeste la telefon): Uite bine! Hai Dragos, zău! Uite sunt cu Dragos Pătraru și te sun după, te rog eu! Ii transmit! Dragos Bocanaciu îți transmite salutări!

Dragos Patraru: Ce faci?

D.G.: A fost atât de bine cu regele, și-au muncit oamenii ăștia de au înnebunit, au căpiat. Problema e când ți-e lumea mai dragă fac ăștia câte una!

D.Patraru: Ce-au făcut?

D.G: Ăia de la știri Băi sunt o haită acolo, să-mi bag p. dacă n-ar trebui să te duci director la știri. Mă jur! “Bai, m-am căcat pe mine, mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruță, fix pe chestii de astea… pe Mândruță!”

D.Patraru: Ce-au făcut?

D.G: Unul care e liber astăzi, în concediu…

D.P: Așa… DG: Și care este acreditat la Guvern, un băiat senzație… uite stau aicea ca să și fumez, deci, fii atent… este în concediu astăzi.

D.G.: Stă la căpătâiul mamei, care este bolnavă, la 10.40 a trimis un e-mail la Comisia Europeană, am citit textul e-mailului… Băi, m-am căcat pe mine, mi-aduc aminte pe vremuri când l-am dat afară pe Mândruța, fix pe chestii de astea… pe Mândruța! În care spune așa: vreau un punct de vedere al Comisiei Europene despre legile justiției din țara mea, sunt jurnalist la televiziunea publică, despre cum vi se păr legile justiției din țara mea, că să înțeleg care-i mersul țării mele și am deadline de la șefi până la oră 14. Și i-a răspuns Comisia Europeană!

Fii atent, nu apare știrea pe post, asta s-a întâmplat azi și preiau stiripesurse care preiau textul comunicatului de la Comisia Europeană. Fii atent! Nici n-am stat să citesc. Comisia Europeană a dat un răspuns din ăla standard, pe urmă m-am uitat. Nu știe niciun șef. Fii atent! N-a vorbit în ședința, măi, el nu era la servici astăzi, niciun șef nu știe, nu s-a consultat cu șeful de secție, el n-are nicio treabă cu… El e acreditat la Guvern, deci legile sunt în Parlament, acolo sunt oameni care sunt reporteri pe Parlament.

D.G.: Șeful de pe politic, Roro nu știe, șeful EOD-ilor (editor of the day) nu știe, producătorul executiv nu știe, directorul știrilor de aici, producătorul general nu știe, în schimb preia stiripesurse. Judecă tu lucrurile! Altă fază…

D.Patraru: Păi, stai, ei nu au regulament cum să…

După ce Pătraru a acuzat-o de intimidare, ameninţări, cenzură, Doina Gradea, şefa TVR, este audiată la Parlament

D.G: Cum să n-aibă? Au statutul jurnalistului, sunt enspe mii de regulamente, tre să îl bagi în comisie de disciplină care-l trimite la comisia de etică care… p.-n p. și uite așa. Scuzați franciza!

D.Patraru: Mhm…

D.G: În fine… Altă chestie în dimineață asta a fost la 2 jumate când a apărut la stiripesurse citând TVR-ul care n-avea știrea. Ok! Dimineață că inaugurează Firea spitalul nu știu care, primul spital după nu știu câtă vreme, cu o investiție…

D.Patraru: Mi-au zis ăștia ai mei c-a ieșit scandal, nu? De la noi a plecat?

D.G: Stai, mă, să vezi! Băi, și se duce reporteră noastră, care e o țipă cu cap de porc, să-mi bag picioarele, că nu poți să o scoți pe post.

D.Patraru: Așa (…)

 

VEZISI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri