Caută
Close this search box.

Ionel Dănciulescu și ai săi, învinși cu gaze lacrimogene

Fosta multiplî campioană FC Dinamo a fost învinsă în deplasare cu 2-0 (1-0) de Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a VIII-a a play-out-ului Ligii I. Meciul a avut mai multe momente tensionate, în care fanii ambelor echipe au fost la un pas mic de a provoca incidente grave.

Spre exemplu, în minutul 87, gazdele au cerut penalty la o intrare a lui Penedo asupra covăsneanului Gorrin, jucător provenit din Spania. Arbitrul Iulian Dima a considerat însă că e doar o simulare şi i-a arătat cartonaşul galben spaniolului, decizie care a aprins puternic spritele pe stadionul din Sfântu Gheorghe.

Mai mult. După golul al doilea, fanii dinamovişti (care au ”capturat” și un steag al Ungariei) au rupt pur și simplu gardul care separă tribuna de teren,pentru a intra în forță pe teren. Stewarzii au intervenit cu spray-uri lacrimogene, printre cei afectaţi de gazul puternic iritant fiind însuşi directorul general al oaspeţilor, Ionel Dănciulescu, aflat în galeria „alb-roşie”. Şi jucătorii dinamovişti au fost afectaţi de gazele lacrimogene, din cauza faptului că au mers până în zona galeriei pentru a-i calma pe suporteri.

„Ria, ria, Ungaria”, au strigat fanii locali, care au mai scandat de numeroase ori „hoţii, hoţii” şi „ruşine”. (foto GSP)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri