Caută
Close this search box.

Ionuţ Negoiţă i-a plătit ex-abrupto datoria lui Badea pentru Dinamo

ionuţ negoiţă

Luni, în jurul prânzului, cele două milioane de euro pe care Ionuţ Negoiţă trebuia să i le plătească de 5cinci ani lui Nicolae Badea au intrat în contul executorului judecătoresc, informează Fanatik. Printr-o mutare surpriză de ultim moment, Negoiţă a reuşit să ridice sechestrul instituit pe cele 93% din acţiuni.

Acestea sunt pachetul de acţiuni deţinut la Dinamo 1948 SA, societatea ce administrează echipa de fotbal. Dinamo în ”era Negoiță”: o echipă de jaloane, ”ciuca” bătăilor

Ionuţ Negoiţă a plătit prin intermediul unei firme ciudate

Nu Ionuţ Negoiţă a plătit banii. Acest lucru a fost făcut de o firmă cu sediul în Bucureşti, Lotus Perfect Products SRL,. Aceasta are printre domeniile de activitate vânzarea de cămile şi struţi, producţia de navete spaţiale, vânzarea de mături sau pompe funebre.

Ce este cu adevărat şocant e însă ziua în care Lotus a primit Certificatul Unic de Înregistrare de la Registrul Comerţului. Este vorba despre joi, 3 mai 2018, adică în urmă cu 4 zile.

Firma a luat pe  CUI-ul de la ONRC exact când executorul judecătoresc l-a somat pe Negoiţă, prin termenul legal de 24 de ore, să plătească 2 milioane de euro.

Acţionarul principal al firmei este Georgian Drăghia din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman! Acesta are doar 29 de ani, fiind născut pe 25 august 1989. O întrebare este pusă de Fanatik, asupra tranzacţiei făcute în numele lui Ionuţ Negoiţă: cum a putut o firmă înfiinţată de numai 4patru zile să achite imediat 2.000.000 de euro?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri