Jucătoarea cehă de top Karolina Pliskova s-a enervat după ce arbitrii întâlnirii sale de la WTA Roma cu Mari Sakkari au nedreptăţit-o flagrant. În pofida faptului că reluarea arată clar că smash-ul cehoaicei a fost în teren, decizia de „out”, de la arbitrul de tuşă, a primat.

Pliskova: Chiar nu credeam că o pot învinge pe Simona Halep

Karolina Pliskova, nervi şi greşeli de arbitru

La 5-5 în setul decisiv, jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep din sferturile de finală de la Madrid a trimis un smash care a aterizat în teren, explică ProSport. O decizie greşită luată de arbitri avea să ducă în final la un gest reprobabil.

Pentru că arbitrul de tuşă a strigat „out!”, Karolina i-a cerut explicaţii arbitrului de scaun. Însă acesta nu a fost convins. A urmat un dialog lung, venirea supervizorului, însă nervii cehoaicei nu au putut fi domoliţi.

Dialogul dintre arbitru şi Karolina Pliskova

Arbitru: „Nu avem o urmă, nu mi-a arătat. Karolina, da, am văzut, tuşiera a spus că a ieşit afară”
Pliskova: „Ea nici măcar nu poate să arate urma, a fost atât de mult în interior”

Arbitru: „Ştiu, înţeleg ce spui…Dar am pierdut urma”
Pliskova: „Dar tuşiera nu poate să ne-o arate?”

Arbitru: „Ştiu că ea stă acolo, dar a pierdut urma”
Pliskova: „Cum poate să pierdă urma? Cheamă supervizorul”

Antrenorul Karolinei, gesturi obscene

Iar momentul de nervozitate al Pliskovei a fost completat de un gest obscen făcut de antrenorul ei. Scos din sărite de cele întâmplate, Tomas Krupa a arătat degetul mijlociu spre camerele de vedere care-l filmau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =