Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea a spus PSD că ia în calcul o sesiune extraordinară

liviu dragnea

Liviu Dragnea le-a transmis marți parlamentarilor PSD că ia în calcul convocarea Parlamentului într-o sesiune extraordinară. Scopul – a finaliza modificarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală. Faptul este demonstrat de o înregistrare audio obținută de G4Media.ro.

Liviu Dragnea: Florin Iordache e în grafic

Președintele PSD a discutat despre sesiunea extraordinară în ședința grupului parlamentar din Camera Deputaților.

”Acest proces legislativ nu mai poate fi oprit (modificarea Codurilor penale – n. red.). În acest context, eu vă rog să luați în calcul ca posibilitate să mai prelungim sesiunea cu o săptămână – două. Aș vrea să finalizăm procesul legislativ din Cameră.

Florin Iordache este în grafic, nu este în întârziere, dar aș vrea totuși să nu intrăm în vacanța de vară. Deci, dacă e să intrăm într-o sesiune extraordinară, de vină-i Florin (Iordache – n. red.), să nu mă-njurați pe mine.

Liviu Dragnea: Ar fi păcat să nu ducem procesul legislativ până la capăt

Săptămâna viitoare o să ne vedem din nou să decidem împreună ce va urma. Ar fi păcat să nu ducem procesul legislativ până la capăt”, le-a spus Liviu Dragnea parlamentarilor PSD.

Reamintim că PSD și ALDE au inițiat o amplă modificare a codurilor penale prin intermediul comisiei speciale conduse de Florin Iordache. Deocamdată, lucrările în comisie trenează. Modificările radicale au fost denunțate de asociații ale magistraților, de Opoziție și de o parte a societății civile.

Miting pentru Viorica, pe 9 iunie, confirmat

De asemenea, Liviu Dragnea le-a spus social-democraților că pe 9 iunie PSD va organiza un miting nu pentru susținerea Vioricăi Dăncilă, ci ”contra abuzurilor” din România.

”În 9 iunie o să facem un miting și este un miting contra abuzurilor. Este un miting contra abuzurilor care se întâmplă în România de foarte mulți ani de zile. Este un miting care este dorit de mult timp de foarte mulți membri de partid. Toți își doresc, dar e o problemă logistică, de transport”, a mai spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri