Gigi Becali trăieşte un adevărat coşmar în ultimele zile. După ce ÎCCJ i-a respins recursul pentru recuperarea mărcii Steaua, finanţatorul roş-albaştrilor a încasat aseară o altă lovitură: FCSB ar putea pierde titlul.

Gigi Becali

Problemele nu se termină însă aici pentru Becali. Juristul CSA Steaua, colonelul Florin Talpan, a mers la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) pentru a obţine certificatul de grefă, după ce Instanţa Supremă a hotărât că marca „Steaua” aparţine definitiv Armatei, potrivit Ziare.com. Motivul: CSA cere UEFA să excludă FCSB din cupele europene!

„Am luat certificatul de grefă cu hotărârea ICCJ şi pregătesc toate hotărârile pe care le avem pentru a notifica UEFA cu privire la această situaţie. Nu mai trebuie să-i permitem lui FCSB să participe, să fie capi de serie, având în vedere toate aceste procese câştigate”, a spus Florin Talpan pentru Ziare.com la sediul ICCJ.

Al doilea proces este la Tribunalul Bucureşti, iar Florin Talpan solicită, potrivit digisport, să se constate că FCSB nu deţine palmaresul Stelei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =