Caută
Close this search box.

Lovitură grea pentru Ilie Năstase: S-a ales cu două dosare penale într-o zi

UPDATE Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Poliţiei au precizat, pentru MEDIAFAX, că Ilie Năstase a fost depistat în trafic, în apropierea Spitalului Floreasca, conducând un scuter pentru care legea prevede obligativitatea permisului de conducere, în condiţiile în care fostul jucător de tenis are permisul suspendat având în vedere că vineri dimineaţă a fost prins băut la volan.

Prin urmare, lui Ilie Năstase îi va fi întocmit un nou dosar penal pentru conducerea unui autovehicul având dreptul de conducere suspendat.

Fostul jucător de tenis i-a acuzat pe poliţiştii care l-au ridicat prima oară că au fost brutali, punându-i cătuşe.

Ilie Năstase a fost prins în această dimineață, în jurul orei 4.45, pe Șoseaua Nordului, lângă Ambasada Chinei, în urma unui filtru al polițiștilor.

FOTO. digispport.ro

 

Năstase a prins băut la volan, vineri dimineață, în Capitala. Poliţiştii spun că i-a înjurat şi a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost încătușat.

Fostul sportiv dădea semne vizibile că ar fi consumat alcool, potrivit digi24.ro., iar când polițiștii i-au cerut să-i fie recoltate probe biologice Ilie Năstase a refuzat și i-a înjurat pe polițiști.

Ilie Năstase a fost încătușat și dus la INML, unde și acolo a refuzat recoltarea de probe biologice.

Ulterior, polițiștii l-au dus la sediul Brigăzii Rutiere și au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru refuzul de recoltare a probelor biologice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri