Caută
Close this search box.

Luc Besson cercetat în legătură cu acuzații de viol

Celebrul regizor și producător francez, Luc Besson, este cercetat în legătură cu acuzații de viol, informează „The Guardian”. Răspunsul lui Besson a venit imediat acesta neagând orice nelegiuiri după plângerea unei femei de 27 de ani.

Producătorul de film Luc Besson este cercetat de autoritățile franceze în legătură cu o acuzație de viol. Regizorul francez neagă orice acuzație după ce plângerea a fost făcută vineri. O femeie de 27 de ani susține că Besson o drogase înainte de presupusul incident de la Hôtel Le Bristol din Paris, a declarat un oficial judiciar pentru Associated Press.

Acest incident vine în contextul Festivalul de film de la Cannes, care se închide cu acuzațiile de abatere sexuală din industria cinematografică, o temă dominantă la eveniment.

Besson, scenarist, regizor și producător, este unul dintre cele mai prolifice personalități din lumea cinematografică europeană. El este omul din spatele seriei de film Taken cu Liam Neeson, Leon (1994) precum și filmul SF din 1997, The Fifth Element care i-a adus o serie de premii precum cel mai bun regizor și cel  mai bun regizor francez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri