Ludovic Orban, preşedintele PNL, a avut, la Berlin, întâlnitre cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, dar şi preşedinte al Uniunii Creştin Democrate (CDU),

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a avut o întrevedere cu Preşedintele Uniunii Creştin Democrate, cancelarul german Angela Merkel, scrie pe pagina de Facebook a PNL.

În cadrul întâlnirii Președintele #CDU Angela Merkel, a exprimat sprijinul pentru Partidul Naţional Liberal ca partener apropiat în cadrul #PPE, fiind agreate principalele modalități de colaborare în ceea ce privește subiectele de pe agenda europeană.

Cei doi preşedinţi au purtat discuţii privind aspecte legate de strategia PPE în vederea alegerilor europarlamentare din 2019, dar şi evoluțiile privind respectarea statului de drept în România.

Germania este un partener important al României, politic, dar mai ales comercial, iar relaţiile economice trebuie dezvoltate în continuare prin încurajarea investiţiilor germane în ţara noastră.

Partidul Naţional Liberal este și rămâne cel mai important partid de pe scena politică românească, atașat valorilor europene, care apară și susține întărirea rolului României în cadrul UE, arată PNL.

1 COMENTARIU

  1. Misiunea clara de la Merkel schimbarea premierului….fanariotii noului „Fanar” nu se deosebesc mult de cei din „Fanarul grecesc”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here