Caută
Close this search box.

Mii de protestatari în Piața Victoriei. Demisia Guvernului este cerută la Timișoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Iași

Preşedintele Klaus Iohannis le transmite oamenilor care protestează sâmbătă seara în Bucureşti şi în alte oraşe că ”e importantă atitudinea civică pentru a-i readuce pe aceşti guvernanţi cu picioarele pe pământ”. Cordoane întergi de jandarmi sunt prezenti în Piața Victoriei.

”Vrem Europa, nu dictatură!”, a fost dezideratul sub care s-au adunat peste 5000 de protestatari în Piața Victoriei din Capitală. Alți protestatari au cerut demisia Guvernului la Timișoara, Cluj, Sibiu, Brașov și Iași.

Oamenii cer demisia Guvernului şi scandează ”PSD, ciuma roşie”, ”Hoţii!” şi ”Demisia!”

Oamenii acuză coaliţia PSD-ALDE că nu şi-a respectat promisiunile făcute în campania electorală şi îndepărtează România de standardele europene şi democratice şi o aruncă într-un regim în care domnesc doar interesele celor care au acces la politică.

„De la preluarea guvernării, coaliţia PSD-ALDE nu şi-a respectat promisiunile făcute în campania electorală, ci a avut două priorităţi: să îşi salveze de închisoare VIP-urile cu dosare penale şi să instaureze în România un regim în care forţa legii şi democraţia sunt strivite de forţa instituţiilor politice. Metodele şi acţiunile PSD-ALDE au ca efect îndepărtarea României de standardele europene şi democratice şi aruncarea ei în liga regimurilor autocratice, în care domnesc interesele şi bunul-plac al celor care au acces la butoanele politice, iar societatea este lipsită de şansa de a sancţiona derapajele acestora”, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizatorii protestului enumeră „acţiunile antidemocratice” ale PSD-ALDE, precum modificarea Codurilor penale, schimbarea conducerii Ministerului Public şi a DNA, amenzi abuzive ale Jandarmeriei, schimbarea legilor fără consultări publice, restrângerea drepturilor unor oameni prin modificarea Constituţiei în ceea ce priveşte definiţia familiei sau denigrarea unor instituţii europene.

Un răspuns

  1. populatia Romaniei trebuie sa constientizeze si sa inteleaga perfect, ca actuala clasa politico-administrativa este -in primul rand, si in ciuda dimesiunii sale devastatoare- doar o INFIMA PARTE a intregii populatii, daca ne referim la 20 mii, acestia nu reprezinta decat sub 1 la MIE( 0,1%) din populatie, cifra si numar de persoane, de care societatea romaneasca se poate dispensa oricand, in special cand aceasta masa-absolut dovedit- este o masa destructiva , parazitara complet, a societatii…Deci aceasta grupare (evident, criminala) poate fi distrusa chiar fizic, dar pentru a nu se ajunge la excese, cei mai multi trebuie doar pusi in inchisori pe minim 10 ani si numai varfurile fiecarei „generatii” trebuie-numai legal- distruse fizic, adica executati in public, este vorba de cei 15-20-30 de indivizi din varful societatii, toti pres-edintii, toti pm-ii, guvernator de banca centrala, presedintii de camera, cativa ministri ai „justitiei”(inclusiv actualul)…Restul, este apa de ploaie, exemplu, chiar in aceste zile se va reusi(sa zicem) terminarea lui dragnea…Ei si? Sunt inca 2-3 mii de aceiasi „calitate” si deja in pozitii care vor face exact ca si el(poate mai sofisticat si mai greu de prins), iar unul/una ii va prelua functia, imediat…Sa presupunem ca va cadea guvernul pesede si se va instala un guvern penele…Ei si? Nu au mai fost guverne penele? Au facut exact ce fac pesdeii acum si vor face intotdeaunala fel, pentru ca toti sunt constituiti din acelasi rahat si au in plan doar ambitii personale si de imbogatire, dublate de introducerea de legi, care sa-i protejeze…Nu se distruge SISTEMUL, lucrurile vor merge tot asa, pana la „victoria finala”, adica erodarea Romaniei, la ultima treapta, desfiintarea ca si stat si natie…Iar ‘protestatarii” asta se fac ca nu inteleg, ca alde dragnea, iohanis si gastile lor, tocmai asta urmaresc si inca in pas alert, singura lor sansa sa scape si fara puscarie si sa ramana si cu averile talharite…

    Si -de ce nu?- sa presupunem ca va cadea intreg sistemul si se va instaura Monarhia, insa cu duda si margareta, la varf…Ei si? Ar fi chiar mai groaznic, si ar fi si cel mai ridicol si de ras lucru, in intreaga lume, pentru ca practic, tot actualul system va conduce( va vinde, opresa si exploata, tara), numai ca prin intermediul- si la adapostul- a doua marionete, de paie putrede…Solutia este UNA SINGUR, intoarcerea la MONARHIE insa numai cu aport Englez, si -simultan- CU ‘IMPORTUL” chiar de zece mii de specialisti , in toate domeniile, iar acestia se vor regasi printre romanii plecati din tara, care au facut o figuratie de exceptie , in bransa lor…Asta are nevoie Romania si niciodata nu va iesi din mocirla, altfel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri