Caută
Close this search box.

Noul Pele, în curtea lui Real Madrid, la 60 de ani după Rasunda

Dacă marele Pele avea doar 17 ani și 8 luni când a cucerit primul său titlu mondial cu naționala Braziliei (5-2 cu Suedia, la Stockholm, pe Rasunda, în 29 iunie 1958), ei bine, mult mai tânărul său compatriot Rodrigo ”Farofa” Antonio Rodrigues are deja 18 ani împliniți, acum, după 60 de ani de la Rasunda, când trece de la Gremio Novo Horizonte la marea Real Madrid, cu perspective de a deveni o nouă stea mondială. O stea pe urmele altor celebri brazilieni sosiți în Spania, cum ar fi Ronaldinho sau Neymar, ca să nu rămânem doar la uriașa ”povară” a amintirii lui Pele.

Sigur, distanța este (încă) uriașă. Dar totul are un început.

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al celor de la Gremio și arată cum câștigătoarea ultimelor trei trofee de Champions League se preocupă de viitorul său apropiat.

„Este un vis să îmbrac tricoul celei mai bune echipe a lumii! Sunt sigur că am ajuns în locul potrivit pentru a progresa ca fotbalist. Sper să le fac o mare bucurie fanilor şi să câştig trofee”, a spus vârful care a evoluat mereu cu numărul 9 în Brazilia, ca vârf de atac.

Rodrigo devine astfel al doilea brazilian care ajunge la Madrid în mai puțin de un an, după Vinicius Junior, fostul atacant al lui Flamengo, care abia în iulie va face 18 ani. (foto Sport English)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri