Caută
Close this search box.

O nouă „casă a groazei”. Zece copii au fost torturați într-o casă din California

Zece frați au fost găsiți într-o casă din California fiind ținuți în condiții mizerabile și unde au fost torturați fizic și psihic de părinții lor, au declarat miercuri autoritățile judiciare.

„În mod continuu, copiii au fost bătuți, strangulați, mușcați, țintiți cu arme, cum ar fi arbalete și pistoale de aer, loviți cu arme, cum ar fi bastoanele și liliecii de baseball, supuși torturii cu apă, o anumită „simulare a înecării”, potrivit acuzației emise de procuratură. Unii dintre copii au fost, de asemenea, arși cu apă fiartă, potrivit aceleiași surse. „Din cauza acestor abuzuri repetate, copiii au forme multiple de cicatrici, precum și mâini rupte”, a declarat procuratura.

Ina Rogers, mama în vârstă de 30 de ani, și soțul ei, Jonathan Allen, în vârstă de 29 de ani, au fost arestați la 31 martie la Fairfield, la nord de San Francisco, după ce poliția a răspuns la un apel despre un copil dispărut. La intrarea în casă, ofițerii au descoperit apoi copiii care se înghesuiau unul pe celălalt pe podeaua din camera de zi. Casa era într-o stare dezgustătoare, cu haine, gunoi și excremente împrăștiate aici și colo.

Copiii, inițial au fost duși în siguranță și numai în cursul anchetei ulterioare au fost dezvăluite cazurile de abuz sadic. „În cursul anchetei, copiii au descris în detaliu cazurile de abuz”, au spus autoritățile din California. În special, ei au declarat că mama lor, Ina Rogers, era la curent cu aceste fapte, care se repatau de mai mulți ani și că uneori ea însăși ar fi participat la ele. Rogers, care a fost acuzată inițial de o faptă minoră, acum se confruntă cu nouă aspecte ale abuzului asupra copilului, toate fiind considerate infracțiuni. În prezent a fost reținută și cauțiunea a crescut la 495.000 de dolari.

Tatăl, principalul făptuitor al torturii, este, de asemenea, în detenție. El este acuzat de șapte torturi și nouă abuzuri.

Cazul amintește o alta descoperire sinistra în California la inceputul acestui an: soții Louise și David Turpin, care au sechestrat și înfometat pe cei treisprezece copii ai lor de mai mulți ani și au fost inculpați în ianuarie pentru tortură și maltratare.

Sursa: AFP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri