Caută
Close this search box.

Old Blacks Music & More Festival îi așteaptă pe iubitorii de rock la Arenele Romane

Old Blacks Music & More Festival reunește la Arenele Romane pe 25 mai 2018, cele mai promițătoare nume din scena românească de astăzi, cu legendele rock cu care ai crescut. Printre trupele anunțate până acum se numără Iedera, Vița de Vie, Subcarpați, Trupa Zero, Trooper și IRIS.

După nominalizarea Best Rock Act de la primele premii MTV România, Iedera revine în cadrul festivalului Old Blacks și lucrează la cel de-al doilea material discografic. Primul single extras de pe viitorul album Iedera se numește „Trubadur (Montagne Russe)”.

Vița de Vie este o formație ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Creată în 1996, ea s-a impus pe piața de muzică rock românească ca un nume reprezentativ, și este alcătuită din Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas, violoncel) și Mihai Ardelean (clape). Discografia Vița de Vie numără până în prezent nouă albume în cei 21 de ani de activitate: „Rahova” (1997), „Fenomental” (1999), „Exxtra” (2001), „Doi” (2002), „9704” (2004), „Egon” (2007), „Fetish” (2010), „Acustic” (2013), „Șase (+)” (2016). METALHEAD.ro Poză concert de lansare Vita de Vie – Acustic la Teatrul National

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall.

Trupa Zero, înființată în 2006, este compusă din: Laur – voce, Papu – chitară, Vlad – bas și Alex – tobe. Formația a ajuns în finala națională a concursului Eurovision din 2008 cu piesa „Come this way”, compusă de Marius Moga. Un an mai târziu, piesa „Sunny Days” a ajuns în finala aceleiași competiții, unde a ocupat locul 4. Imediat după lansarea videoclipului „Sunny Days”, trupa și-a lansat și albumul de debut, cu același nume. În 2010, trupa a participat din nou la Eurovision, cu „Lay Me Down”.

În cei peste 22 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP.

Foto YouTube Concert Cristi Minculescu din nou împreună cu IRIS-2015-prima parte

IRIS este unul dintre cele mai iubite grupuri de muzică rock din România care, în cei peste 40 de ani de carieră muzicală, și-a păstrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi și noi fani. Cu numeroase materiale discografice lansate, nenumărate clipuri şi o serie de prestigioase distincții ale industriei muzicale în palmares, IRIS continuă să scrie pagini din istoria rock-ului românesc.

  • Acces General (presale) – 65 lei
  • Golden Circle (presale) – 120 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri