Caută
Close this search box.

Ororile la care a fost supusă o tânără de 20 de ani, în UK, de o familie de români

Trei români din aceeași familie au fost condamnați în Marea Britanie, în total, la 24 de ani de închisoare, pentru proxenetism după ce au exploatat sexual, timp de 3 ani, o tânără de 20 de ani.

Ancheta polițiștilor britanici a scos la lumină detalii șocante: victima – tot româncă – era bătută, drogată și forțată să consume alcool pentru a fi mai docilă, relatează ilfordrecorder.co.uk.

Tânăra, de 20 de ani, a fost cumpărată în 2012 de soții Constantin și Valentina Mihai pentru suma de 10.000 de euro și adusă în Marea Britanie, unde a fost exploatată.

Constatin MIhai, de 37 de ani, o bătea și o forța să se prostitueze în Ilford, estul Londrei. Și soția acestuia o supunea pe fată la același tratament.

Cei doi îi ascultau telefonul și îi controlau orice mișcare, fata împiedicată să ia contact cu familia ei. La un moment dat a fost forțată să le spună celor de acasă că nu mai vrea să-i vadă.

În aprilie 2015, după trei ani în care a îndurat chinuri inimaginabile, victima a reușit să ascundă suficienți bani pentru un bilet de avion către Ungaria, unde avea rude. În drum spre aeroport, fata și-a abandonat telefonul în taxi, temându-se să nu fie găsită de familia care o urmărea peste tot.

Constantin Mihai a fost condamant la nouă ani de închisoare pentru trafic de persoane și spălare de bani. Soția lui, Valentina Mihai, 37 de ani, a primit șapte ani după gratii pentru aceleași infracțiuni.

Și fratele bărbatului, Cătălin Marian Mihai, de 32 de ani, a fost trimis după gratii.

Ancheta a fost începută de unitatea specializată a Poliției Metropolitane în 2015, la sesizarea Poliției Române. Operațiunea a fost efectuată în colaborare cu Unitatea de Combatere a Criminalității Organizate a Poliției Române și Eurojust.

S-a constatat că frații Mihai aveau o vastă rețea de femei care se prostituau pentru ei și care le trimiteau sume uriașe de bani.

În octombrie 2017, Constantin și Valentina Mihai au fost arestați la domiciliul lor din Târgoviște, iar Cătălin Marian Mihai a fost arestat la o altă proprietate din aceeași localitate. Toți trei au fost extrădați în Marea Britanie și au fost judecați la Curtea Coroanei din Southwark la 9 aprilie 2018.

”Sunt o familie de paraziți care trăiau din mizeria și suferința altora. Nu făceau altceva decât să cumpere femei și să le abuzeze pentru propriul beneficiu financiar, pentru a-și îndestula iubirea lor pentru mașini de lux și proprietăți”, a declarat Alex Snigorski, de la Poliția Metropolitană.

Sursa: ilfordrecorder.co.uk

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri