Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății, a confirmat, vineri, informațiile potrivit cărora părăsește partidul condus de Liviu Dragnea pentru a i se alătura lui Victor Ponta în partidul „Pro România”.

Vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu, a admis că „asistăm la o aşa-zisă ‘dezertare’ din rândurile organizaţiilor PSD”, dar a susținut că „aceşti migranţi politici” ar fi „prea puţini pentru a influenţa major” politica de guvernare.

„Am luat decizia de a fi alături de colegii mei din guvernarea Ponta, guvernare în care am făcut multe lucruri bune, cu care am câștigat alegerile în 2012. Supărarea mea față de conducerea partidului este cunoscută, lipsa de consecvență și de deprofesionalizare continuă. Nu mai pot fi părtaș la toate aceste lucruri. (…) Stânga românească trebuie să rămână reprezentată de oameni profesioniști. Ce se întâmplă acum în partid nu mai are nicio legătură cu PSD. E doar o mică grupare de la PDL, care a pus mâna pe putere.(…) Nu ăsta este partidul în care am intrat și în care am crescut. (…) Liviu Dragnea trebuie să înțeleagă că trebuie să termine cu ipocrizia”, a declarat Bănicioiu, după anunțarea demisiei din PSD, citat de digi24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 9 =