Caută
Close this search box.

Pleșoianu îl «trage de urechi» pe Meleșcanu pentru că nu-l retrage pe Maior, după cum i-ar fi promis

Pleşoianu

Liviu Pleșoianu, deputa PSD, rămâne în continuare în postura de vajnic și etern luptător cu «marele său dușman» numit «statul paralel».

Acum însă, Pleșoianu nu intră în dispută cu șefa DNA ori cu fostul adjunct al SRI, ci cu Teodor Meleșanu, ministrul de Externe, coleg de coaliție.

Într-o postare kilometrică, Pleșoainu îl „trage de urechi” pe Meleșcanu și îi repoșează  că nu-l înlătură din funcție pe George Maior, ambasadorul Românei în SUA, după cum i-ar fi promis.

Domnule Meleșcanu, vă mulțumesc mult pentru că v-ați ținut de cuvânt! Sau… nu v-ați ținut?, scrie Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Anul trecut, în luna iunie, când i-am solicitat ministrului de Externe o reacție față de modul sfidător în care distinsul George Maior a înțeles să (nu) răspundă la întrebările pe care i le-am adresat în cadrul Comisiei „Sufrageria”, domnul Meleșcanu mi-a răspuns prompt, chiar pe pagina sa de Facebook, asigurându-mă că va avea o poziție oficială după votarea raportului final al Comisiei de Anchetă. De atunci, a trecut aproape un an… Iar raportul final al Comisiei de Anchetă a fost citit, dezbătut și votat în Parlament în luna ianuarie… Îi „mulțumesc” pe această cale ministrului nostru de Externe pentru faptul de a NU fi întreprins ABSOLUT NIMIC în ceea ce-l privește pe distinsul domn Maior!

(…)În ceea ce privește prodigioasa activitate de #SUFRAGERIST a domnului George Maior, i-am solicitat ministrului de Externe, încă din luna ianuarie, măsuri ferme imediate. În raportul final al Comisiei „Sufrageria”(…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri