Jucătoarea de tenis Karolina Pliskova a declarat că nu credea că o poate învinge pe Simona Halep. Victoria ei – în sferturile de finală la turneul de la Madrid. La rândul său, românca a spus în glumă că Pliskova a avut o înţelegere cu liniile şi fileul, spune News.ro.

„Chiar nu credeam că o pot învinge. Azi m-am simţit bine, chiar şi la încălzire. Dar nu cred că am schimbat prea multe în meci. Poate am servit un pic diferit, mai inteligent. Este greu să joci contra lui Halep, dar cred că şi ei îi place jocul eu. Îi place viteza. Este greu cu ea, mai ales fizic şi mai ales pe zgură. Îţi trebuie multă energie ca să o învingi. Cu siguranţă am făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale mele din acest an şi sigur unul dintre cele mai bune pe zgură din carieră”, a declarat Pliskova.

Pliskova şi înţelegerile cu liniile şi fileul

„Ea a avut o înţelegere cu liniile şi fileul. Merită toate felicitările, s-a mişcat foarte bine şi a servit foarte bine”, a spus la rândul său Simona Halep. Sorana Cîrstea, în sferturi la Beijing, după victoria în fața Karolinei Pliskova

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-4, 6-3, de sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory Madrid Open. Halep câştigase ultimele două ediţii ale competiţiei organizate de Ion Ţiriac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =