Caută
Close this search box.

Proiectul stadionului ”Cornel Dinu” se pierde în ceață

Probleme non-stop pentru fanii lui Dinamo, pe lângă jocul foarte slab al echipei lor favorite. Între altele, ei sperau ca stadionul  echipei favoritesă fie modernizat pentru Euro 2020.

Nu va fi așa. După ce contractul dintre Nicolae Badea și CS Dinamo a făcut ca începerea lucrărilor să întârzie, iar arena să fie construită pe locul velodromului, fanii au primit o altă veste proastă. Compania Națională de Investiții (CNI) a anunțat pe site-ul oficial că noul stadion din Ștefan cel Mare va avea doar 18.000 de locuri, și nu între 20 și 25.000 de scaune, cum era preconizat inițial. 

CNI anunță că au fost clarificate controversatele aspecte juridice cu privire la amplasamentul propus de Clubul Sportiv Dinamo și că a fost demarată procedura de achiziție pentru studiile de prefezabilitate si fezabilitate. Apoi urmează procedura de achiziție pentru execuția lucrărilor de ridicare a arenei care ar putea să poarte numele lui Cornel Dinu, la cererea fanilor. Nici acest lucru nu este clar deloc, neexistând nicio decizie oficială în egătură cu denumirea noului stadion. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri