Caută
Close this search box.

PSD se pregăteşte acum de un mare protest în sprijinul premierului Viorica Dăncilă

psd

Odată pe lună sau cel mult la câteva luni, se anunţă miting mare organizat de PSD. Apoi, când aparatul fostului Partid Comunist Român se pune pe treabă, pentru a instituţionaliza practic evenimentul, totul se dovedeşte un fiasco.

Stenograme incendiare. Preoţii se implică în organizarea mitingului PSD de la Bucureşti

Ultima dată, PSD a reuşit un fiasco

Ultima dată a fost acum 15 luni, când, ca replică la marile proteste civice, PSD a încercat să aducă la Palatul Cotroceni manifestanţi care să susţină Guvernul Grindeanu şi coaliţia PSD-ALDE. Rezultatul a fost un protest minuscul. Câteva zeci de persoane.

Social-democrații ar pregăti încă acum un miting uriaș de susținere a prim-ministrului Viorica Dăncilă. Aceasta ca urmare a plângerii penale depuse de președintele PNL, Ludovic Orban, pe numele acesteia, informează Realitatea TV.

Nu au fost informaţi

Unii social-democrați spun că nu au fost încă informați cu privire la intenția de a se organiza o manifestație de susținere a premierului Viorica Dăncilă. Alții însă spun că știu despre acest miting.

Motivul care i-a determinat pe politicienii acestui partid să se gândească să aducă susținători din provincie în București pentru acest miting ar fi plângerea depusă de liderul PNL, Ludovic Orban, la Parchetul General, pe numele Vioricăi Dăncilă și al lui Liviu Dragnea, în care acesta îi acuză pe cei doi de înaltă trădare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri