O tânără româncă ucisă cu lovituri de cuţit, în Belgia. Fata avea 21 de ani şi era din Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj. Ea era premiată la un concurs de creaţie literară. Se mutase recent în Belgia, unde a fost ucisă cu 50 de lovituri de cuţit, în locuinţa pe care o închiria în Bruxelles, informează Realitatea.net.

Un site local susţine că fata se prostitua şi ar fi fost ucisă de un client. Potrivit site-ului SudInfo.be, preluat de Mediafax, Laura a plecat în Belgia, cu prietenul ei, un tânăr de 19 ani, pentru a strânge bani ca să-şi cumpere o casă, în România.

Educatoarea care şi-a ucis fetiţa de patru ani, prima mărturie despre odioasa crimă

Româncă ucisă. Îşi chema clienţii punând anunţuri în presa belgiană

Aceeaşi publicaţie scrie că tânăra ar fi postat un anunţ pe site-ul « Quartier Rouge » şi ar fi primit clienţi în apartamentul său din Etterbeek. Aici ar fi fost găsită decedată. Unul dintre clienţi ar fi ucis-o cu 50 de lovituri de cuţit.

Potrivit rtbf.be, un bărbat de 24 de ani a fost arestat, fiind acuzat de comieterea crimei, după ce iniţial au fost reţinuţi doi suspecţi. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat decesul tinerei de 21 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here