Caută
Close this search box.

Scandal în Armată. Când a fost testat psihologic militarul care s-a sinucis sâmbătă

Eficiența testărilo psihologice pare să fie următorul scandal din Armată, după evenimentul de sâmbătă când un militar s-a sinucis.

Militarul în vârstă de 22 de ani de la Unitatea Militară 01470 din Focşani, care s-a sinucis sâmbătă cu arma din dotare, a fost testat psihologic în luna februarie a acestui an şi a fost declarat apt pentru serviciul militar, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Soldatul Maricel Oanele a fost încadrat la Batalionul 81 LAROM „Alexandru cel Bun” Focşani în luna decembrie 2016, era necăsătorit şi nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii.

„Astăzi, 5 mai, în jurul orei 13.55, în timpul executării serviciului de pază la U.M. 01470 din Focşani, soldatul Oanele Maricel, încadrat la Batalionul 81 LAROM, s-a împuşcat cu arma din dotare. Personalul unităţii a apelat imediat Serviciul Unic de Urgenţă – 112, iar echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul militarului”, se precizează în comunicatul MApN.

Pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la nivelul unităţii a fost constituită o comisie administrativă, condusă de şeful de stat major al Batalionului 81 LAROM, şi a fost informat Parchetul Militar Vrancea.

Un răspuns

  1. cand ai ca si minstru un individ care se duce sa dea acatiste, etc., pe la manastiri, trendul sinuciderilor se va mentine, mai ales ca -bietii tineri- probabil ca-si fac si un process de constiinta incriminativ, in sensul ca au ajuns sa ‘serveasca” gunoaie precum iohanis, dragnea, taratzeanu, oprea, etc., etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri