După scandalul sexual stârnit la Focşani de profesoara care a avut o relaţie cu unul dintre elevii săi, un alt caz similar zguduie sistemul.

FOTO: scoala14tl.ro

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Tulcea a deschis o anchetă, după ce au apărut informaţii că ar fi existat o relaţie nepotrivită între un elev în vârstă de 17 ani al unei şcoli speciale, aflat în plasament şi care este încadrat în gradul de handicap mediu şi o fostă profesoară a unităţii.

Femeia a demisionat de la şcoală în luna ianuarie şi a negat acuzaţiile aduse, potrivit News.ro. Direcţia pentru Protecţia Copilului Tulcea a deschis o anchetă.

Directorul DGASPC Tulcea, Gabriel Marinov, a declarat pentru News.ro că la nivelul instituţiei pe care o conduce a început o anchetă.

El a precizat că şeful centrului de plasament remarcase că elevul se bucură de o atenţie specială din partea profesoarei respective, motiv pentru care au mers la şcoala specială şi au stat de vorbă cu directoarea.

„La nivelul Direcţiei am instituit măsuri pentru a realiza o anchetă. Am aflat acum din partea şefului de centru că existau elemente, nu neapărat de îngrijorare, dar de atenţie specială, fapt care i-a determinat pe lucrătorii centrului respectiv să se deplaseze la Şcoala Specială tulcea acolo unde învaţă elevii noştri să discute cu directorul instituţiei respective.

Am înţeles că a avut loc o discuţie între şeful de centru, directorul şcolii numărul 14 şi doamna respectivă. Doamna profesoară a negat totul. Ea şi-a dat demisia de la şcoala specială în luna ianuarie”, a declarat şeful DGASPC Tulcea.

El a spus că acest comportament care a atras atenţia angajaţilor centrului respectiv a avut loc în timpul vacanţei de iarnă.

1 COMENTARIU

  1. Dacă cineva face sex vă impancientaţi dar eu vă spun că este cel mai banal lucru din LUME,cine cu cine,cum şi de ce? De asta nu mai puteţi voi dar dacă fac sex pe la 8 ani Etc.şi voi nu ştiţi nimic ptr. că o fac voit,adică BENEVOL! Tre. să aveţi subiect de presă dar nu denaturaţi un lucru atît ce banal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here