Caută
Close this search box.

Schimbare de ultim moment: Prințul Charles o va conduce pe Meghan Markle la altar

Prințul Charles, moștenitorul tronului britanic, o va conduce pe Meghan Markle la altar în ziua nunta ei cu prințul Harry, sâmbătă, după ce tatăl miresei a fost nevoit să renunțe din cauza problemelor de sănătate, informează Reuters.

Tatăl ei, Thomas Markle, a dat o mulțime de afirmații contradictorii despre intențiile sale, apoi a afirmat în final pentru site-ul de celebrități, TMZ, că el a suferit o intervenție chirurgicală la inimă și nu va putea participa. Toate aceste ezitări ale tatălui miresei au fost interpretate drept o adevărată dramă de familie și a atras în exces atenția mass-mediei.

„Meghan Markle a cerut înălțimii sale regale Prințul de Wales să o însoțească pe culoarul spre altar din Capela Saint George în ziua nunții sale”, a declarat într-o declarație biroul lui Harry, de la  palatul Kensington. „Prințul de Wales este încântat să fie în stare să o  primească pe Meghan  Markle în Familia Regală în acest fel”.

Mama afro-americană a lui Meghan Markle, Doria Ragland, urma să se întâlnească cu regina Elisabeta vineri. Instructorul de yoga a fermecat-o pe Charles, viitorul socru al fiicei sale, când s-au întâlnit miercuri, a spus o sursă apropiată familiei regale.

Palatul Buckingham a confirmat că soțulul reginei Elisabeta, prințul Philip, în vârstă de 96 de ani, va fi prezent la nuntă, în ciuda unei intervenții chirurgicale de înlocuire a șoldului.

Nunta regală a prințului Harry și a logodnicei sale, Meghan Markle, va avea loc mâine, ora 11.00 GMT, și deja se presupune că va bate toate recordurile de audiențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri