Indiferent ce se va întâmpla, de-acum înainte, în cadrul turneului de la Madrid, jucătoarea nr.1 a lumii, Simona Halep, a primit trofeul aniversar ”Marca”, trofeu ce se acordă celei mai valoroase jucătoare din istoria de zece ani a turneului.

Frumosul tofeul i-a fost înmânat sportivei noastre chiar de către directorul prestigioase publicații Marca, Juan Ignacio Gallardo. Halep a mulţumit pentru trofeu şi a răsfoit chiar acolo, pe loc, un exemplar al renumitului cotidianul spaniol, de la înfiinţarea căruia se împlinesc 80 de ani în luna decembrie 2018.

Simona Halep a câștigat de două ori consecutiv turneul Premier Mandatory de la Madrid, în 2016 și 2017, iar la actuala ediție, 2018, a urcat deja în turul al doilea, unde va juca în compania mai tinerei belgience Elise Mertens (22 de ani, locul 17 fWTA), în fața căreia pornește ca favorită certă, fără a avea însă un meci foarte ușor.

Simona devine astfel cea mai semnificativă jucătoare de tenis a primilor 10 ani ai turneului de la Madrid, lucru consfințit de publicația ”Marca”. (foto twitter.com)

112 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here