Caută
Close this search box.

Simona Halep a câștigat deja primul trofeu la Madrid

Indiferent ce se va întâmpla, de-acum înainte, în cadrul turneului de la Madrid, jucătoarea nr.1 a lumii, Simona Halep, a primit trofeul aniversar ”Marca”, trofeu ce se acordă celei mai valoroase jucătoare din istoria de zece ani a turneului.

Frumosul tofeul i-a fost înmânat sportivei noastre chiar de către directorul prestigioase publicații Marca, Juan Ignacio Gallardo. Halep a mulţumit pentru trofeu şi a răsfoit chiar acolo, pe loc, un exemplar al renumitului cotidianul spaniol, de la înfiinţarea căruia se împlinesc 80 de ani în luna decembrie 2018.

Simona Halep a câștigat de două ori consecutiv turneul Premier Mandatory de la Madrid, în 2016 și 2017, iar la actuala ediție, 2018, a urcat deja în turul al doilea, unde va juca în compania mai tinerei belgience Elise Mertens (22 de ani, locul 17 fWTA), în fața căreia pornește ca favorită certă, fără a avea însă un meci foarte ușor.

Simona devine astfel cea mai semnificativă jucătoare de tenis a primilor 10 ani ai turneului de la Madrid, lucru consfințit de publicația ”Marca”. (foto twitter.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri