Caută
Close this search box.

Simona Halep față în față cu o campioană olimpică

Liderul mondial al tenisului feminin, constănțeanca Simona Halep, a intrat în linia dreaptă a pregătirilor pentru turneul Premier Mandatory de la Madrid, care va începe luni și la care e principala favorită, conform poziției pe care o deține în ierarhia WTA.

 

Revenind la competiție, să observăm că pe aceeași jumătate de tabloul cu liderul WTA se mai află: Alison Van Uytvanck sau Elise Mertens (în turul 2), Madison Keys (în turul 3), Karolina Pliskova sau Viktoria Azarenka (în sferturi), Garbine Muguzura sau Venus Williams (în semifinale).

În ce o privește pe Ekaterina Makarova, rusoaica de 29 de ani ocupă în prezent locul 32 WTA (din 2 aprilie 2018), dar ea a fost și o jucătoare de Top Ten (locul 8 WTA în aprilie 2015). Makarova are 1,80 m și este campioană olimpică de dublu feminin la Rio (2016), alături de o altă rusoaică, Elena Vesnina.

Scorul întâlnirilor directe de până acum este Halep – Makarova 4-2. (foto ziuanews.ro)

Un răspuns

  1. D-le Mugur Popovici, va rog sa va hotarati cand incepe turneul de la Madrid. Irina Begu a jucat ieri in turul I, Simona si alte doua romance joaca azi, tot in turul I, iar d-voastra scrieti ca turneul incepe maine (luni). Credeti ca in acest stil (informatii ce se bat cap in cap) articolele despre acest turneu fac parte din „magna”news?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri