Caută
Close this search box.

Simona Halep continuă să-și ”demoleze” adversarele la Madrid

Simona Halep (nr.1 WTA) a învins-o din nou foarte clar, cu un scor zdrobitor, pe cehoaica Kristyna Pliskova, într-n meci ce a contat pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Madrid.

Halep – K. Pliskova 6-1, 6-4, pe finalul partidei Pliskova cedând nervos și aruncând racheta pe la pământ !

Simona Halep s-a calificat în stil de mare campioană în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. După ce le-a învins categoric pe Ekaterina Makarova şi Elise Mertens, liderul mondial a făcut același lucru cu Kristyna Pliskova.

Românca a pierdut doar patru game-uri în primele două meciuri din capitala Spaniei (și nouă game-uri în primele trei dispute), iar antrenorul său, Darren Cahill, e încântat de ceea ce a văzut la eleva sa. „Îi place zgura, îi place să joace aici, în Madrid, unde se simte ca acasă. E încrezătoare când joacă pe această suprafaţă, îşi cunoaşte jocul, simte mingea. Cred că forma ei e excelentă, iar aceasta e cea mai bună suprafaţă a ei, deşi se descurcă bine şi pe celelalte. Cred că a avut un an bun până acum. Să joci o finală de Grand Slam e un start bun, deci se află într-o poziţie foarte bună. Cred că joacă un tenis mai bun acum decât anul trecut. Şi sezonul de zgură abia a început”, a declarat australianul pentru Digi Sport.

Simona Halep o întâlnește pentru a treia oară pe Kristyna Pliskova. Precedentele două confruntări directe au fost câştigate clar de reprezentanta noastră. În 2017, constănţeanca de 26 de ani s-a impus chiar în primul tur la Madrid, pentru ca în acest an să se impună în turul 2 de la Indian Wells. De fiecare dată, victoria a fost obţinută în două seturi.” (foto wtatennis.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri