Devine tot mai greu să găsești fructe și legume sănătoase și crescute fără pesticide. Puțini sunt cei care știu cum poți elimina substanțele toxice, pentru a nu-ți pune sănătatea în pericol.

Chiar dacă la prima impresie toată lumea crede că este important să consumăm fructe și legume pentru conținutul ridicat de vitamine și minerale, puține sunt persoanele care iau în calcul și aspectul mai puțin plăcut: prezența pesticidelor.

Din nefericire, substanțele toxice folosite în procesul de cultivare al fructelor și legumelor nu se îndepărtează prin simpla spălare sub jetul de apă și, pe termen lung, acestea pot avea un efect extrem de grav asupra sănătății.

Dacă vrei să scapi de pesticide și de alte substanțe dăunătoare, atunci acest truc te va scoate din bucluc: secretul constă într-un amestec făcut din apă și câteva linguri de oțet. Pune fructele și legumele într-un vas în care ai pregătit acest amestec și lasă-le timp de 15 minute, apoi clătește cu apă din abundență.

Prin acest procedeu previi serioase probleme de sănătate precum risc crescut de cancer, boli ale sistemului nervos și ale celui reproducător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =