Caută
Close this search box.

Stenograme incendiare. Preoţii se implică în organizarea mitingului PSD de la Bucureşti

O publicaţie din Dâmboviţa a dat publicităţii modul în care liderii PSD din zona organizează deplasarea membrilor şi simpatizanţilor partidului la mitingul pentru „familia tradiţională” de la Bucureşti. Principalul organizator este senatorul Adrian Tutuianu.

Partener TV a publicat stenograme ale discursului susţinut de Tutuianu, într-o şedinţă care a avut loc recent cu parlamentarii, primarii şi consilierii PSD din Dâmboviţa, în care dădea indicaţii privind organizarea deplasării a mii de oameni la Bucureşti.

FOTO: Partener TV, aktual24.ro

Tutuianu s-a referit la membrii şi simpatizanţii PSD că la o masă amorfă care poate fi transportată acolo unde decid şefii de partid, potrivit aktual24.ro. El vrea să ducă 7.000 de pesedisti la Bucureşti, în timp ce alţi 13.000 vor fi duşi la Târgovişte.

Gravă însă este implicarea preoţilor în organizarea mitingului PSD de la Bucureşti.

La şedinţa de partid a fost prezent preotul Ionuţ Ghibanu, vicar eparhial al Eparhiei Târgovişte, care i-a asigurat pe liderii PSD de sprijinul preoţilor.

 

FOTO: Partener TV, ajtual24.ro
FOTO: Partener TV, ajtual24.ro

Dragnea a declarat luni, după şedinţa BPN al PSD, că a primit semnale din teritoriu ca interesul oamenilor de a participa la mitingul din Bucureşti este unul crescut.

 

3 răspunsuri

  1. Păi milogii ăștia de pochi, draci nu pochi, cum să nu se bage și ei… cine Dracu să le mai dea bani pentru toate bisericile inutile ??? Cine să mai spele creierele cretinilor dacă nu ei ?? Așteptați că vă dă dumnezeu și penalu’, nu munciți că munca strică… mai bine stați la birt să vină pomana de la guvern, nespălaților, voi și pochii voștri cretini !!! Și banii, așteptați, vin de la dumnezeu !!! Putorilor !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri